Gratar gaz O-Grill, Model 500

Stoc indisponibil Gratar gaz O-Grill, Model 500

Descriere produs

O-Grill gratar gaz, model 600, model 500, model 900.jpeg

Gratar cu gaz O-Grill Model 500

gratar gaz o-grill model 900


O-Grill este gratarul suprem de luat oriunde. Desing-ul compact si usor portabil il face ideal pentru spatiile limitate din portbagaj si rulotaO-grill este simplu si rapid de amenajat si pregatit, si va fi gata pentru prepararea mesei cat ai zice “foc”. Conecteaza butelia de gaz, ajusteaza butonul rotativ pana la pozitia “Start”, apasa butonul rosu si regleaza temperetura dupa nevoie folosind acelasi buton rotativ.Alimentat cu butelii propan de unica folsinta sau butelii clasice pentru gaz(propan, butan, GPL), arzatorul in forma “D” al O-grill-ului va genera temperatura intensa si eficienta. Prin folosirea buteliilor de unica folosinta, va rezulta un timp de gatire de aproximativ 2 ore. Avantajul acestora consta in inlocuirea rapida si greutatea mult redusa.


gratar pe gaz o-grill model 900 camping agrementTemperatura Gratarului O-Grill este controlata de butonul rotativ din zona lateral-spate care permite controlul total al fluzului de gaz si asupra performantei gratarului. Suprafata emailata a gratarului este perfecta pentru gatit carne, peste si legume

Capacul de otel al gratarului O-Grill serveste atat pastrarii temperaturii optime si umezelii cat si monitorizarii temperaturii prin termometrul prevazut pe capac. Componentele interioare cu suprafata antilipire includ un recipient de colectare a grasimii care poate fi usor indepartat si curatit. O-grill este prevazut cu mecanizm de inchidere si picioare rabatabile. 


Modelul 500M este varianta compacta din seria O-Grill. Dispune de o suprafa de gatire incapatoare si de un capac foarte bombat, pentru a reduce si mai mult spatiul ocupat in portbagaj in comparatie cu celelalte modele.

Acest gratar poate “gazdui” fara dificultate o familie mica de amatori de bucate la  gratar. Calitatea gustarilor este importanta la orice nivel de pret, de aceea noi mentinem calitatea inalta a pieselor componente, cum sunt capacul metalic ce mentine temperatura egal distribuita si grilajul portelanat ce  garanteaza urmele de rumeneala caracteristice unei costite bine facute. 


Specificatii tehnice

Caracteristici generale

Tip alimentare

 

Gaz

Material

 

Otel
Email

Greutate

 

11 kg

Avantaje

 

Termometru incorporat
Picioare rabatabile
Recipient inox pentru scurgere grasime inclus
Elemente interioare antilipire
Usor si longeviv
Compact- pentru spatii mici de depozitare
Tratat antioxidare

Specificatii tehnice

Putere (watti)

 

3.2 kW

Consum

 

232 g/h

Aprindere automata

 

DA

Sursa de gaz

 

Butelie
Cartus de unica folosinta

BTU

 

9000

Dimensiuni

Lungime

 

580 mm

Latime

 

560 mm

Inaltime

 

280 mm

Suprafata de gatit

 

1065 cm²

  • Cod produs: 12345
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 0,00 MDL

Etichete: Gratar gaz O-Grill, Model 500, ,